<сценарий ID = "поставка-дро-комплект" SRC = "https://cdn.hunterdelivery.com/scripts/draw_script.js" OnLoad = "JavaScript: renderDelivery ( '5d909a6b7ae84')"> Смачнющий маринований оселедець в гірчичному соусі. Готовий вже за три години - Obzor24

Смачнющий маринований оселедець в гірчичному соусі. Готовий вже за три години

Смачнющий маринований оселедець в гірчичному соусі.

Смачнющий маринований оселедець в гірчичному соусі.  Готовий вже за три години

Готовий вже за три години. Сьогодні я хочу показати вам як швидко приготувати з не зовсім звичайним маринадом оселедець. За цим рецептом оселедець можна приготувати за три години або залишити маринуватися на добу.

Інгредієнти

  • Оселедець 2 шт.
  • Сіль 2 ст. л.
  • Гірчиця в зернах (приготовлена по принципу діжонська) 2 ст. л.
  • Оцет 9% 1 ст. л.
  • Олія 5 ст. л.
  • Коріандр 1 ч. л.
  • Лаврове листя 2 шт.
  • Перець чорний горошком 1 ч. л.
  • Цибуля 3 шт.

Почнемо з приготування маринаду для оселедця.

Якщо вам потрібно швидко приготувати оселедець – за 2-3 години, візьміть сіль 3 ст. л., лаврове листя, коріандр, оцет, олію. А якщо ви залишите оселедець на добу то візьміть 2 ст. л. солі.

До маринаду додаємо діжонську гірчицю і перемішуємо.

Свіжоморожений оселедець очистити від шкiрки, розділити на філе.

Філе порiзати на порційні шматочки і починаємо маринувати.

В глибоку посуду першим шаром викласти цибулю порiзану півкільцями. Потім шар оселедця і змазати все маринадом.

Знову шар порiзаної цибулі, і знову оселедець, змазуємо маринадом.

Продовжуємо таким чином викладати поки не закінчиться оселедець.

Посуд з маринованим оселедцем накриваємо кришкою і відправляємо у холодильник.

Готовий оселедець має незвичний смак

Маринований оселедець з печеною картоплею – неймовірна смакота.

На стіл оселедець подавати разом з цибулею , оселедець трохи полити олією, а цибулю посипати рyбаною зеленню.

Приємного смаку!

Вам також має сподобатись...

Loading...