Відомий український кулінар Євген Клопотенко потролив військових російської армії, яких щодня ліквідовують доблесні захисники України
У себе в Інстаграмі відомий шеф-кухар, із подачі своїх шанувальників, анонсував рецепт під назвою “Русня під Ізюмом” — містом на Харківщині, де українські військовослужбовці поступово починають “вибивати” російських окупантів.
“Чи не здається вам, що русня під Ізюмом звучить, як рецепт від Клопотенка?“, — пожартував один із користувачів Твіттер. “Ну, що я можу сказати. Сьогодні буде рецепт. Вейт (чекайте — ред.)”, — підтримав Клопотенко.

У коментарях до посту кулінара українці зазначили, що така “страва” незабаром з’явиться на кухнях усіх українців, а також задались питанням, чи буде вона з м’ясного фаршу.


